Ring Oss Tel: (+34) 952 58 00 97twitterfacebooklinkedinskype

Firmaet

verdun-foto-de-equipo

Advokatfirmaet VERDÚN ABOGADOS har tilbudt juridisk service av høy kvalitet til deres kunder siden år 1987. Kjent før sin spesialist kompétanse og erfaring og ikke minst deres personlige behandling.

 

Vi råder och assisterer private investorer og firma- vi har først og fremst  tilbudt våre tjenster til britiske kunder, skandinaviske, franskmenn og spanjoler- deres økonomiske intresser er eksisterende innenfor Spania, men også i andre land.

Vi er samfunna av flere ansatte spesialister innenfor Privatrett, Handelsrett, International Privatrett og Europeisk Unionsrett, der vi utfør våre handlinger gjennom forvaltning, juridiske prosesser og voldgift prosedyrer relatert til disse områdene og dermed kunne gjennomføre og treffe juridisk håndhevning av utdelt dom i Spania, men også slik som har blitt utdelt i andre land.

Vi tilbyr umiddelbar oppmerksomhet av kundens sak. Prosesseringen av saken skjer under total fokus, overvåkning og personlig øppfolging av hver individuelle sak er hjørnestenen i vår policy.

Inntreden i vårt firma av samarbeidende advokater med en høj expertise, erfaring og med en lang juridisk utdannelse med en dyp spesialisering innen Strafferett og erstatningsansvar innenfor Privatrett, Handelsrett og Skatterett, gir oss muligheten til å tilby våre kunder et omfattende rådgivning og engasjement i saken seres med vår profesionella kompetanse.